خبر

دریای خزر در تعطیلات عید فطرجان ۲۶ نفر را گرفت

مرگ ۲۶ نفر در دریای خزر طی تعطیلات اخیر

در تعطیلات عید هفته گذشته (هفتم تا دهم مرداد ۱۳۹۳) ۲۶ نفر بر اثر غرق شدگی در استان‌های گیلان و مازندران جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۲۲ نفر مرد و چهار نفر زن بودند.
به گزارش CHN،‌ در تعطیلات پایانی هفته گذشته ۲۶ نفر در دریای خزر جان خود را از دست دادند که همگی این افراد با وجود توصیه ها و هشدارهای مکرر، محدوده های ایمن‌سازی نشده و خارج از طرح را برای شنا انتخاب کرده بودند.
بر اساس این گزارش از کل افراد فوت شده بر اثر غرق شدگی در این مدت ۱۱ نفر در استان مازندران و ۱۵ نفر در استان گیلان جان باخته اند. ۱۱ متوفی ناشی از غرق شدگی در استان مازندران مرد بودند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱۵ درصدی مواجه بوده است. از این تعداد ۷ نفر در شهرستان محمودآباد، یک نفر در شهرستان چالوس،‌ یک نفر در عباس‌آباد، ‌یک نفر در رامسر و یک نفر در فریدون‌کنار جان خود را از دست داده‌ا‌ند.
در استان گیلان نیز از کل موارد غرق شدگی تعطیلات اخیر ۱۱ نفر مرد و چهار نفر زن بودند که هفت نفر از آنان در شهر انزلی، چهار نفر در آستانه، یک نفر در لنگرود، یک نفر در تالش،‌ یک نفر در رشت و یک نفر در رودسر جان باخته اند.
از استان گلستان دیگر استان همجوار دریای خزر، هیچ مورد غرق شدگی گزارش نشده است.

مرتبط با:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *