خبر

معافیت مالیاتی گردشگری

 «ارسلان فتحی پور» رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی روز گذشته با تشکیل جلسه‌ای در اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی ایران در میان فعالان حوزه گردشگری حاضر شد و از پیشنهاد این کمیسیون برای تصویب معافیت ۱۰۰ درصدی فعالان این حوزه از پرداخت مالیات خبر داد.
این جلسه که با همکاری کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق ایران برگزار شده بود بر لزوم توسعه صنعت گردشگری تاکید داشت.
فتحی پور با تاکید بر لزوم توسعه گردشگری در پاسخ به اعتراضات مطرح شده توسط تعدادی از حاضران در جلسه گفت: «معتقدم در جامعه باید بسترها برای همه یکسان باشد. ما با رقابت موافقیم اما با ویژه خواری (رانت) مخالفیم. قصد داریم مشکلات این حوزه را حل کنیم.»
او در ادامه در ارتباط با فعالیت‌های انجام شده در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و بررسی بند ج تبصره ۱۴ لایحه بودجه ۱۳۹۳ و تبصره ۳ ماده ۱۳۲ قانون مالیات‌های مستقیم نیز توضیحاتی ارائه کرد.
فتحی پور گفت: «پس از ارسال اعتراضات در ارتباط با این دو تبصره به مجلس، کمیسیون اقتصادی نقش مثبتی در حل مشکلات مرتبط داشته‌است. در این میان نمایندگان مجلس برای تسهیل قوانین جهت توسعه گردشگری متقاعد شده‌اند.»
او همچنین قول مساعد خود را برای همکاری با فعالان گردشگری و وضع قوانین تسهیل کننده این حوزه اعلام کرد و گفت: « موانع را بگویید تا به مشکلات رسیدگی کنم و سعی در رفع و رجوع آن داشته باشم تا بتوانیم قوانین در راستای توسعه گردشگری پیش ببریم.»
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان سخنان خود از اعضای کمیسیون گردشگری اتاق، اتحادیه‌ها و انجمن‌های مربوط درخواست کرد، موانع صنعت گردشگری را احصاء کرده و نتایج را در اختیار مجلس قرار دهند تا اقدامات لازم مبنی بر اصلاح، لغو یا تصویب قوانین، انجام شود.
شبنم بهرامی” رییس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق ایران نیز در ارتباط با فعالیت‌های انجام شده توسط کمیسیون گردشگری در ارتباط با بررسی تبصره ۳ ماده ۱۳۲ قانون مالیات‌های مستقیم و حذف ۵۰ درصد مالیات دفاتر و مراکز اقامتی گفت: «این کمیسیون تاکنون جلسات متعددی را با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، کارشناسان و صنوف مختلف برگزار کرده‌است که امیدواریم با همکاری و هم افزایی صنوف مرتبط به راهکارهای مرتبط دست یابیم.»
او افزود : «تخمین زده می‌شود، حدود ۴۰ هزار نفر به طور مستقیم در حال حاضر در حوزه دفاتر خدمات مسافرتی در کل کشور شاغل هستند که تصویب طرح‌های کارشناسی نشده بدون شک پیامدی جز بیکاری افراد شاغل در حوزه گردشگری را در پی نخواهد داشت.»
«محمد حسن کرمانی» رییس انجمن دفاتر خدمات مسافرتی ایران نیز بر لزوم توجه به معافیت مالیاتی مراکز گردشگری تاکید کرد. سپس حاضران در جلسه جزییاتی از بندهای مندرج این تبصره را قرائت کردند و خواستار اصلاح آن شدند.

مرتبط با:

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *